Studiemiddag gemeentelijk beleid bij buitenplaatsen, kastelen en landgoederen

Kaart wordt geladen...

Date(s) - 16/10/2018

Provinciehuis Utrecht

Hoe vertalen gemeenten het rijksbeleid (Omgevingswet/Erfgoed Telt) naar gemeentelijk beleid als het om buitenplaatsen, kastelen en landgoederen gaat? Een middag met dit thema vindt op dinsdag 16 oktober 2018 van 13.30-17.30 uur plaats in het provinciehuis van Utrecht, Archimedeslaan 6 te Utrecht.

Voor wie?
Deze middag is bedoeld voor gemeentelijke medewerkers cultureel erfgoed, monumentenzorg, ruimtelijke ontwikkeling en landschap die in hun dagelijkse werkpraktijk te maken hebben met gemeentelijke beleidsvorming rondom KBL.

Aanmelden
Om de organisatie van de studiemiddag te bekostigen vraagt de organisatie een deelname van € 25,-. De provincie Utrecht faciliteert de bijeenkomst om niet. Indien u wilt deelnemen, kunt u hiervoor een e-mail sturen aan info@skbl.nlNa ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

De volledige uitnodiging