Verduurzaamde kerken – aanpak – proces – eindresultaat

Wanneer

27/03/2023    
10:00 - 11:30

Waar

Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Smallepad 5, Amersfoort, Utrecht, 3811 MG
Kaart niet beschikbaar

‘Live Q&A-webinar’ voor kerkgebouwen

Uit de grote opkomst tijdens ons laatste webinar op 7 december vorig jaar bleek dat veel beheerders, bestuurders en eigenaren van kerkgebouwen worstelen met de vraag hoe ze hun kerkgebouw kunnen verduurzamen. Dat is de reden dat we op 27 maart a.s. nogmaals op veel vragen ingaan.

Het ‘Live Q&A’-webinar onder de titel: Verduurzaamde kerken – aanpak – proces – eindresultaat vindt plaats op maandag 27 maart van 10:00 – 11:30 uur. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) organiseert deze online bijeenkomst in samenwerking met de ErfgoedAcademie.

Ditmaal gaan we in op casussen die toehoorders kunnen inspireren om te verduurzamen. Waar lopen en liepen anderen in de sector tegenaan op het pad van verduurzaming. Leren van elkaar, dat staat centraal.

Jill Vervoort van De Groene Grachten en Han van der Zanden van O.O.M. Advies hebben veel ervaring met het adviseren over en begeleiden van verduurzamingstrajecten van kerkgebouwen. Ze zijn in de studio aanwezig en delen hun ervaringen en komen met praktische tips. Verder is specialist Bouwfysica van de RCE Marc Stappers aanwezig om aanvullende vragen te beantwoorden.

Programma en meer informatie

 

Direct aanmelden