Verduurzaming als kans bij nieuwe opgave?

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15/04/2021
15:00 - 17:00

Categorieën Geen Categorieën


Webinar Verduurzaming als kans bij nieuwe opgave? Grote stappen maken met elkaar.

De Erfgoed Deal organiseert samen met de ErfgoedAcademie onder de titel ‘De betekenis van erfgoed in een veranderend Nederland’ vier webinars. In deze webinars staan de transitiethema’s centraal: klimaat, duurzaamheid en verstedelijking & krimp.

Het vierde webinar staat in het teken van verduurzaming als kans bij een nieuwe opgave.

We staan voor grote opgaven als het gaat om de verduurzaming van onze leefomgeving. Dit raakt uiteraard ook aan onze herkenbare omgeving: historische gebouwen, wijken en gebieden. Het is daarom zaak om na te denken hoe we verduurzaming op een goede manier kunnen realiseren en koppelen aan andere opgaven. Is het te doen, worden we gemotiveerd? Waar vinden we inspiratie?

We gaan tijdens dit vierde webinar in op deze en andere vragen met onder andere de volgende sprekers: Dirk Sijmons (landschapsarchitect), Frank Buchner (programmaleider Erfgoed en Duurzaamheid), Floris Alkemade (Rijksbouwmeester), Arno Boon (Directeur BOEi).

Voor wie?

Relevant voor ontwerpers en beleidsmakers op de drie hoofdthema’s: klimaat, duurzaamheid en verstedelijking & krimp en de (toekomstige) ruimtelijke ordening professional, specialist of adviseur. Ook is het interessant voor werknemers uit andere sectoren die raakvlakken hebben met de recente vraagstukken rondom klimaat. Daarnaast natuurlijk ook voor andere geïnteresseerden. We zijn benieuwd naar uw perspectief en inbreng.

Klikt u hier om u aan te melden