Praktijkwerkplaats Burger ontmoet overheid

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/02/2021
13:30 - 16:15

Categorieën Geen Categorieën


De RCE nodigt u mede namens partners Erfgoed.nu en Bureau op het Plein, uit voor de online praktijkwerkplaats Burger ontmoet overheid op 21 januari of 18 februari van 13.30 tot 16.15 uur. In deze online bijeenkomst staat de ontmoeting tussen de leefwereld van de burger en de systeemwereld van de ambtenaar, centraal. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van het programma Faro.

Aan de hand van een online voorstelling van acteurs van Crux creaties wordt op verrassende wijze het gesprek gestart. Het zorgt voor herkenbare situaties voor zowel burgers als ambtenaren die zich inzetten voor erfgoed in de samenleving. Door het gesprek over de kloof tussen beide werelden kunnen we gezamenlijk ontdekken welke manieren er zijn om het contact beter te laten verlopen. Het helpt deelnemers aan ideeën, suggesties, methoden om de samenwerking tussen burger en overheid op te zoeken.

Deelname
Aanmelden voor een van de twee praktijkwerkplaatsen kan via onderstaande link. De bijeenkomst vindt geheel online plaats. Voor de opzet is het van belang dat er een goede vertegenwoordiging aanwezig is van zowel mensen die betrokken zijn bij burgerinitiatieven vanuit de overheid als vanuit de samenleving. Indien nodig zal de organisatie een selectie moeten maken. Een week voor de bijeenkomst ontvangt u een link met instructies voor deelname.