Kennisdag Actualiteiten FGM (Utrecht)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/11/2019
Hele dag

Locatie
Lutherse Kerk

Categorieën Geen Categorieën


Op vrijdag 22 november organiseert de Federatie Grote Monumentengemeenten (FGM) een nieuwe Kennisdag Actualiteiten. Hiermee besteedt zij opnieuw aandacht aan diverse zeer actuele thema’s in de wereld van het erfgoed. De invulling van de dag wordt verzorgd door de verschillende werkgroepen van de FGM. Dit levert opnieuw een grote variatie aan onderwerpen op, maar de onderwerpen zijn voornamelijk gerelateerd aan de omgevingsvisies en –plannen die door gemeenten worden opgesteld.

De meeste onderwerpen komen in deelsessies aan de orde, maar er zijn ook enkele plenaire sprekers. In bijgaand programma staan de diverse sessies/ werkateliers. Grotendeels gaat het om deelsessies in zowel de ochtend als de middag.

Programma

Download hier (pdf) het programma.

Locatie en tijd

Deze Kennisdag vindt plaats in de Lutherse Kerk midden in de binnenstad van Utrecht (Hamburgerstraat 9).

We starten om 9.30 uur met de ontvangst en om 10.00 uur met het programma. Na de lunch en een korte excursie naar een mooie plek in de Utrechtse binnenstad worden ook in de middag verschillende werkateliers gehouden. Daarna sluiten we af met napraten met een hapje en een borrel.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected].  Hierin kun je ook je voorkeuren voor de werkateliers alvast doorgeven.

 

Het bestuur van de FGM verwelkomt jullie graag op 22 november!