Webinar Cultureel erfgoed in de Omgevingswet: een wetgevingsupdate

Kaart niet beschikbaar

Date(s) - 02/12/2020

Op woensdag 2 december 2020, van 15.30-16.45 uur nodigt de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed u van harte uit voor het webinar ‘Cultureel erfgoed in de Omgevingswet; een wetgevingsupdate

De Omgevingswet treedt op 1 januari 2022 in werking. Met dit webinar informeren we u graag over de stand van zaken rondom de invoering van de wet, zoals het Invoeringsbesluit en regels over vergunningvrij bouwen met betrekking tot cultureel erfgoed. Ook bespreken we een aantal relevante publicaties die ook op onze website te vinden zijn.

Dit webinar is vooral interessant voor gemeenteambtenaren en andere professionals uit de erfgoedsector, werkzaam bij provincies, erfgoedorganisaties en plan- en adviesbureaus. Het webinar is een vervolg op eerdere sessies van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) over de Omgevingswet; enige voorkennis is gewenst.

Tijdens het webinar is er gelegenheid om per chat vragen te stellen.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt online plaats, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Meld u aan via deze aanmeldlink.

Let op dat u uw e-mailadres juist invult.
Vooraf ontvangt u een link naar deelname aan dit webinar.

U kunt deze uitnodiging ook doorsturen naar een relatie: gebruikt u daarvoor de link onderaan deze mailing.

15.20 Digitale inloop
15.30 Welkom door dagvoorzitter Monique Krauwer, voormalig beleidsmedewerker bij de directie Erfgoed en Kunsten van OCW
15.40 Aan de slag met cultureel erfgoed onder de Omgevingswet
door Frank Altenburg, senior beleidsmedewerker, RCE