Erfgoedhuis Zuid-Holland: Webinar Omgevingswet

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/02/2021
14:00 - 16:00

Categorieën Geen Categorieën


Op 2 februari organiseren de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en de provinciale steunpunten cultureel erfgoed van de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland een webinar over de Omgevingswet. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Het webinar is vervangend voor de fysieke bijeenkomst die in 2020 vanwege het coronavirus niet plaats kon vinden. Het is de derde bijeenkomst op rij. In 2018 en 2019 vonden er al bijeenkomsten over de Omgevingswet plaats in ons kantoor in Delft.

In dit webinar wordt er aandacht besteed aan de zaken die in 2021 geregeld dienen te worden ter voorbereiding om de inwerkingtreding van de Omgevingswet op 2022. Je wordt op de hoogte gebracht van de stand van zaken en bijgepraat over onderwerpen zoals het tijdelijk omgevingsplan, de Bruidsschat en de gemeentelijke adviescommissies. Het webinar zal online plaatsvinden. Via de chatfunctie is er gelegenheid om vragen te stellen. Hierop wordt zo mogelijk tijdens de sessie ingegaan.

Datum: 02 februari 2021

Tijd: 14:00 – 16:00 uur (digitale inloop vanaf 13:30 uur)

Aanmelden: Verplicht, via onze website

Let op: Het webinar is uitsluitend bedoeld voor gemeenteambtenaren. Andere doelgroepen kunnen zich hiervoor niet aanmelden.