Inzendtermijn NRP Gulden Feniks gestart

Dinsdag is de inzendtermijn voor de NRP Gulden Feniks 2016 van start gegaan. Tot 31 januari kunnen projecten worden ingezonden voor deze prijs voor (gebieds)transformatie en renovatie.

De ingezonden projecten moeten dit jaar zijn opgeleverd en passen in een van de drie categorieën: gebiedstransformatie, transformatie en renovatie. Het project moet worden ingediend namens het team van opdrachtgever, architect en bouwbedrijf. Bij gebiedstransformatie dient de indiener een initiërende rol hebben vervuld, meldt het NRP.

Alle projecten worden beoordeeld door een breed samengestelde jury onder leiding van Karin Laglas (bestuursvoorzitter Ymere). De nominaties voor NRP Gulden Feniks 2016 worden in mei bekend gemaakt. De uitreiking van de prijzen vindt op woensdag 22 juni plaats.

Dit jaar werden het Bartókpark in Arnhem, De Hallen in Amsterdam en het Mauritshuis in Den Haag onderscheiden in de drie categorieën van de NRP Gulden Feniks.

Klik hier voor meer informatie.

beeld_over_de_prijs6