vrijdag 7 april: overleg wethouders Bestuurlijk Platform Erfgoedgemeenten

Op vrijdag 7 april komt het Bestuurlijk Platform Erfgoedgemeenten weer bijeen. Op de agenda uiterst actuele zaken, die binnenkort ook in de FGM-bijeenkomsten aan de orde komen. Wethouders met erfgoed in hun portefeuille zijn welkom bij het Bestuurlijk Platform Erfgoedgemeenten op vrijdag 7 april  van 10.30 tot uiterlijk 13.00 uur. We zijn dit keer te gast bij wethouder Nicole Olland op Kasteel Middachten in de gemeente Rheden. Aansluitend is er vrijblijvend nog de mogelijkheid voor het bezoek aan de monumentale tuinen.

Locatie: Kasteel Middachten in De Steeg (gemeente Rheden). Adres: Landgoed Middachten 3, De Steeg.

Agendastukken:
Uitnodiging BPE 7 april 2017 – Bestuurlijk Platform Erfgoedgemeenten
Agenda BPE 7 april 2017
De overige agendastukken (bijlagen) worden per mail verstuurd na aanmelding.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Marjolein Sanderman (gemeente Rheden): e-mail [email protected]  / tel. (026) 4976307 of (06) 11773458.

* Graag ook de volgende afspraak in de agenda van de wethouder erfgoed/monumenten laten opnemen: op vrijdag 3 november is het volgende BPE (ook van 10.30 tot 13.00 uur), de locatie is op dit moment nog niet bekend.