De Monumenten Community van het Restauratiefonds: Kennis delen voor en door eigenaren van monumenten

Monumenten Community NRF Beeld: Restauratiefonds

Goed geïnformeerde eigenaren kunnen nog beter voor hun monument zorgen. Drie jaar geleden startte het Restauratiefonds een community voor eigenaren van een monument, met het idee: samen weten we meer. De Monumenten Community is voor ruim 900 monumenteigenaren, professionals en liefhebbers dè ontmoetingsplek waar tips, verhalen en ervaringen worden gedeeld.

Eens in de zoveel tijd verzamelen leden van de Monumenten Community zich bij één van de leden thuis. Bij interesse kunt gratis lid worden op community.monumenten.nl en direct mee praten.

De Monumenten Community heeft momenteel een bijzondere actie. Wordt u het 1000ste lid? Dan wint u een overnachting met ontbijt in een kerk. Daarbij kunt u ook genieten van een uniek pop-up concept van Heilige Nachten.