ErfgoedAcademie presenteert (online) najaarsprogramma

Vanaf 27 augustus start de ErfgoedAcademie met een nieuw najaarsprogramma. Er worden voornamelijk online cursussen en webinars georganiseerd en online webinars die worden gecombineerd met een praktijkochtend- of middag op locatie. De gezondheid van deelnemers en docenten heeft de volste aandacht en er worden daarom alleen locaties bezocht die volgens de richtlijnen van het RIVM ingericht zijn voor het veilig ontvangen van deelnemers aan cursussen en trainingen.

ErfgoedAcademie

De eerste twee online webinars gaan over religieus erfgoed: Kansen voor kerken en Kerkenvisies. Daarnaast kunt u zich ook al aanmelden voor de cursussen Erfgoed, een kennismaking, Gemeentelijk erfgoedbeleid, Erfgoed en Financiën, Erfgoed en herbestemmen, Groen Erfgoed en meer. De komende weken worden meer cursusdagen verder ontwikkeld. Hou dus de website en social media van de ErfgoedAcademie in de gaten.

Zie voor het gehele aanbod de website van de ErfgoedAcademie.