ErfgoedAcademie lanceert cursusprogramma 2021

De ErfgoedAcademie biedt cursussen en workshops voor iedereen die te maken heeft met erfgoed tijdens het werk, eigenaren van monumenten adviseert of gemeenten die binnenkort starten met nieuw erfgoedbeleid. Vanaf dinsdag 9 februari start het nieuwe cursusprogramma met de cursus Erfgoed, een kennismaking, gevolgd door Erfgoed en financiën op 4 maart en Gemeentelijk erfgoedbeleid op 11 maart.

ErfgoedAcademie
ErfgoedAcademie

Speciaal voor beleidsmedewerkers bij overheden is de Leerlijn Erfgoedbeleid ontwikkeld. Deelnemers volgen dan verschillende online cursussen waarin alle onderwerpen aan bod komen die nodig zijn om een goede invulling te geven aan goed erfgoedbeleid .

Naast het reguliere programma, organiseert de ErfgoedAcademie ook regelmatig live en interactieve webinars.  Bijvoorbeeld: 
– 2 februari: van Prinsjesdag tot Eindafrekening 
– 17 februari: Stedenbouw voor extremen

Deelname aan deze webinars is gratis. Hier leest u meer: webinars